Bredt sortiment

Hos Street Bill har vi et veldig bret utvalg av limited edition sneakers, noe som gjør det vanskelig å ha alt på lager. Derfor tilbyr vi en eksepsjonell service i form av forhåndsbestillinger. Dette betyr at kundene våre kan bestille limited edition sneakers i forskellige farger osv. som vi da deretter kjøper fra en av våre mange leverandører. Leveringstidene for forhåndsbestillinger varierer, men i 95% av tilfellene leveres bestillinger som er gjenstand for forhåndsbestilling innen en uke. I noen tilfeller kan det ta opptil 10 virkedager å sende.

Hvordan virker det?

Nøkkelen til konseptet er selvfølgelig at skoene blir sendt til butikken vår for å sjekkes nøye før de sendes ut til kundene våre. Som en del av våre kjerneverdier er det ekstremt viktig å sjekke skoene for eventuelle defekter og at skoene er ekte, slik at ingen kunder blir lurt eller får en ulykkelig opplevelse.

I svært sjeldne tilfeller kan Street Bill bli tvunget til å kansellere en forhåndsbestilling dersom våre leverandører har måttet melde at den er utsolgt eller dersom det oppstår en uforutsigbar prisøkning.

Hvis du har andre spørsmål om denne tjenesten, kan du kontakte: info@street-bill.com.

Street Bill Mission

Mission

Bak Street Bill finner du de to eierne Andreas Kjeldskov og Thomas Frydendahl, som har vært ekstremt lidenskapelig opptatt av sneakers hele livet.

Street Bill jobber under slagordet "for sneakerheads, by sneakerheads" fordi vi tror at kun de mest lidenskapelige sneakerheadene har muligheten til å yte den beste servicen.

Når du som kunde blir en del av familien hos Street Bill, vil du oppleve at det aldri blir vanskelig å kjøpe nye sneakers igjen. Dette skyldes vår erfaring og kunnskap innen feltet, som definitivt har ført til at vi vet nøyaktig hva som skal til for å gjøre det bedre enn alle andre.