Hvis du sliter med å finne riktig størrelse, trenger du ikke fortvile lenger. På denne siden finner du relevant informasjon om de aller fleste Adidas-modellene og deres passform, slik at du slipper å bekymre deg for unødvendige bytter.

Det er ikke uvanlig at det er noen variasjoner mellom de ulike Adidas-modellene. Derfor anbefaler vi at du måler føttene dine og sjekker størrelsesguiden før du legger inn en bestilling. Du kan bruke størrelsestabellen nedenfor som utgangspunkt.

Adidas Størrelsesguide

MERK: CM-feltet i tabellen ovenfor er en veiledning som anbefaler hvilken størrelse du bør velge avhengig av fotens lengde. For å bruke CM-feltet i tabellen måler du foten og finner den størrelsen som ligger nærmest målene dine.

MÅL FØTTENE DINE

For å finne riktig størrelse på Adidas joggesko må du først måle foten din.

Vi bruker vanligvis to måter å måle fotlengden på:

1. Stå på et stykke papir med hælen mot en vegg. Marker på papiret hvor den lengste tåen slutter. Mål avstanden fra veggen til merket i centimeter.

2. Sett hælen mot en vegg, en bokhylle eller en annen gjenstand. Bruk deretter et målebånd, en linjal eller lignende til å måle lengden fra hælen til stortåen.

Velg riktig størrelse i Adidas

Hvis du er i tvil om hvilken størrelse du skal bruke i Adidas-joggesko, er du ikke alene. Det er en jungel å navigere mellom mange ulike modeller, så du kan med fordel lese våre anbefalinger for de enkelte modellene nedenfor.

Størrelsesguide Adidas Campus 00s

Adidas Campus 00s har en normal passform, så vi anbefaler at du velger din normale Adidas-størrelse. Så lenge du holder deg til din normale skostørrelse når du bestiller, er det lite sannsynlig at et bytte blir nødvendig.

Valg av størrelse i Adidas Forum

Adidas Forum er, som mange andre Adidas-modeller, true to size. Det betyr at de passer normalt. Derfor er det best at du velger din normale skostørrelse.

ADIDAS SAMBA STØRRELSESGUIDE

Hvis du karakteriserer føttene dine som normale, anbefaler vi at du bruker din normale størrelse. Men hvis du har brede føtter, kan silhuetten føles ganske klumpete, så vi anbefaler at du går en halv størrelse opp hvis dette er tilfelle.

Velg riktig størrelse i Adidas Superstar

Når det gjelder valg av størrelse i Adidas Superstar, anbefaler vi at du holder deg til din vanlige skostørrelse. Modellen har god plass, så de fleste kommer unna med å velge sin normale størrelse.

Adidas Gazelle-passform

Adidas Gazelle har nøyaktig samme passform som Adidas Samba. Derfor bør du som regel velge din vanlige skostørrelse. Hvis du har brede føtter, kan det hende du må gå opp en halv størrelse.

Adidas Handball Spezial størrelsesguide

Hvis du har forelsket deg i en Adidas Handball Spezial, kan du trygt velge din vanlige størrelse. Til tross for at det er en prestasjonssneaker som ofte er kjent for å være ganske trang, vil du ikke oppleve at modellen har en tettsittende passform. Bruk derfor størrelsestabellen øverst som en guide.

Hvis du ikke fant det du lette etter, kan du lese vår størrelsesguide for Adidas Yeezy.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

1. Hvor finner jeg størrelsen min i Adidas joggesko?

Det kan du gjøre i denne Adidas størrelsesguiden. Mål lengden og bredden på foten din i centimeter og bruk størrelsestabellen for å finne riktig størrelse. Vær oppmerksom på at størrelsene kan variere mellom ulike modeller. Derfor anbefaler vi at du leser avsnittet for den modellen du vurderer å kjøpe.

2. Hva betyr "true to size"?

True to size er et begrep som brukes i sneakerverdenen for å beskrive en sneaker og dens passform. Når en sko er true to size, har den en normal passform.

3. Er Adidas-skoene tro mot størrelsen?

Generelt er Adidas-joggesko størrelsesriktige, men det finnes noen få modeller som avviker fra vanlig passform. Du kan lære mer ved å lese hele guiden.

4. JEG HAR BREDE FØTTER?

Hvis du har brede føtter, anbefaler vi vanligvis at du går en halv størrelse opp for å få plass til føttene dine. Dette avhenger imidlertid mye av hvilken modell du vurderer. Derfor bør du lese avsnittet for det paret Adidas-sko du vurderer å kjøpe.

Har du noen spørsmål? 

Du kan alltid kontakte oss via e-post hvis du har spørsmål, og vi vil svare på henvendelsen din så snart som mulig.