om oss

OM OSS

Bak Street Bill finner du de fire eierne Thomas, Andreas, Daniel og Jannik, som deler en enorm lidenskap for sneakers og streetwear-miljøet.

Fordi Street Bill opererer under slagordet "Where Streetwear Culture Thrives", er det bare de mest lidenskapelige menneskene som får muligheten til å bli en del av teamet vårt, der fokuset alltid har vært og fortsetter å være på å yte best mulig service.

Som kunde og en del av Street Bill-familien vil du oppdage at vårt fokus på å tilby et høyt servicenivå og konkurransedyktige priser betyr at du aldri trenger å lete etter en annen forhandler igjen når du skal handle sjeldne sneakers og klær i fremtiden.

Vi håper du er interessert i å bli en del av vårt streetwear-fellesskap, der erfaring og kunnskap om bransjen sikrer de beste betingelsene for våre kunder.

kongene av sosiale medier

Kongene av sosiale medier

Hvis du liker lek og moro, bør du absolutt følge med på Instagram og TikTok. Her kan du være heldig og vinne konkurranser, motta eksklusive rabattkoder og mye mer.

Vi elsker å bruke sosiale medier til å vise hvordan vi samhandler med kundene våre, hvor gøy vi har det sammen og hvordan hverdagen vår er strukturert, slik at du kan lære mer om hvordan det er å drive en bedrift som vår.

sjeldne joggeskosjeldne joggesko

Sjeldne produkter

Sjeldne produkter fra merker som Nike, Adidas og Stüssy er blitt betydelig vanskeligere å få tak i, ettersom trusselen fra upålitelige selgere og forfalskede varer er på sitt høyeste. Det er her vi kommer inn i bildet.

Vi har mange års erfaring med å selge og kjøpe sjeldne varer, noe som har ført til at vi har et stort nettverk av leverandører over hele verden. Dette nettverket består av tusenvis av forskjellige leverandører, noe som har gjort nettverket til det viktigste elementet i hele virksomheten vår. Båndene til leverandørene våre er blitt så sterke og stabile at vi nå har tilgang til alle sjeldne produkter til konkurransedyktige priser. Som et resultat er vi stolte av å kunne si at vi har klart å eliminere alle bekymringer knyttet til handel med sjeldne produkter, enten det gjelder verifisering, kvalitetskontroll eller upålitelige selgere. Derfor kan du alltid handle trygt og sikkert med oss.

vi gjør det enkelt

Vi gjør det enkelt!

Hensikten bak opprettelsen av Street Bill var å gjøre det enklere å skaffe seg sjeldne joggesko og klær, uten å måtte legge mye tankevirksomhet i kjøpet.

Det skal være enkelt og lett å skaffe seg noe som er knyttet til streetwear-kulturen. Vi mener at vi har klart å oppnå dette gjennom vår nettside og generelle tilstedeværelse.

Du kan nå få tilgang til et bredt utvalg av sjeldne produkter og enkelt bestille dem hjem, vel vitende om at vår logistiske erfaring gjør oss i stand til å tilby de gunstigste fraktløsningene og at vår ekspertise sikrer deg de beste betingelsene som kunde.

Både fysisk og på nett

Både fysisk og online

Street Bill er først og fremst til stede på nettet, men vi har også en fysisk butikk i Danmarks nest største by, Aarhus. Vi har alltid ønsket å være i øyehøyde med kundene våre, og det er hovedgrunnen til at butikken ble etablert.

I butikken kan du komme ned og prøve alle våre lagervarer for å sjekke størrelsen og deretter legge inn en bestilling hvis du ønsker det. Hvis du er interessert i å vite mer om butikken vår, kan du lese om den her.

Teamet vårt