Street Bill ble grunnlagt i slutten av 2020 og ble opprettet med sikte på å skape det største, beste og sikreste stedet å kjøpe de mest limited sneakers.

Vår ambisjon er ganske enkel; vi vil være den foretrukne forhandleren i handel med de mest ettertraktede joggeskoene.

MARKEDET FOR SJELDNE SNEAKERS

Etter hvert som det rett og slett ble mer og mer umulig å skaffe seg favorittparet ditt med eksklusive sneakers, det være seg Air Jordan, New Balance eller noe annet, var resultatet alltid det samme. Derfor gikk vi inn. Våre mange års erfaring med å selge og kjøpe joggesko hadde utviklet seg til bekjentskaper over hele verden. Båndet til menneskene vi har handlet med siden 2010 hadde gradvis blitt så sterkt at vi nå kunne forsyne Danmarks befolkning med enhver eksklusiv sneaker til konkurransedyktige priser.

VI GJØR DET ENKELT!

Teamet vårt gikk i 2020 grundig gjennom markedsforholdene som var til stede og fant raskt ut at det for den generelle sneakerentusiasten var enorme uforutsigbare og rett og slett upålitelige ulemper ved å handle på det private markedet med eksklusive joggesko. Først og fremst var det frykten for å bli lurt og motta et falskt produkt, men også noen ganger lange leveringstider fra selgere som ikke gjorde den minste innsats for å imøtekomme kundene sine.

Etableringen av Street Bill eliminerte alle disse ulempene. Nå kan enhver joggeskoentusiast trygt og enkelt skaffe seg favoritt skoene sine, uten bryet med å bli svindlet eller måtte vente i flere måneder på varen. Hos Street Bill sjekker vi grundig alle produkter før de sendes ut til sluttbrukeren, i tillegg til å tilby de mest fordelaktige fraktløsningene, slik at du kan lene deg tilbake og vite at du vil motta bestillingen din lynraskt.