om oss

OM OSS

Bak Street Bill finner du de fire eierne Thomas, Andreas, Daniel og Jannik, som deler en enorm lidenskap for sneakers og streetwear-miljøet.

Hos Street Bill, som lever etter mottoet "Where Streetwear Culture Thrives", ansetter vi kun de mest lidenskapelige personene. Dette sikrer at alle i teamet vårt deler et felles fokus på å tilby den beste mulige servicen, en praksis vi har opprettholdt og vil fortsette med.

Som kunde og en del av Street Bill-familien vil du oppdage at vårt fokus på å tilby et høyt servicenivå og konkurransedyktige priser betyr at du aldri trenger å lete etter en annen forhandler igjen når du skal handle sjeldne sneakers og klær i fremtiden.

Vi håper du er interessert i å bli en del av vårt streetwear-fellesskap, der erfaring og kunnskap om bransjen sikrer de beste betingelsene for våre kunder.

kongene av sosiale medier

Kongene av sosiale medier

Hvis du liker lek og moro, bør du absolutt følge med på Instagram og TikTok. Her kan du være heldig og vinne konkurranser, motta eksklusive rabattkoder og mye mer.

Vi elsker å bruke sosiale medier til å vise hvordan vi samhandler med kundene våre, hvor gøy vi har det sammen og hvordan hverdagen vår er strukturert, slik at du kan lære mer om hvordan det er å drive en bedrift som vår.

sjeldne joggeskosjeldne joggesko

Sjeldne produkter

Sjeldne produkter fra merker som Nike, Adidas og Stüssy er blitt betydelig vanskeligere å få tak i, ettersom trusselen fra upålitelige selgere og forfalskede varer er på sitt høyeste. Det er her vi kommer inn i bildet.

Vi har mange års erfaring med å selge og kjøpe sjeldne varer, noe som har ført til at vi har et stort nettverk av leverandører over hele verden. Dette nettverket består av tusenvis av forskjellige leverandører, noe som har gjort nettverket til det viktigste elementet i hele virksomheten vår. Båndene til leverandørene våre er blitt så sterke og stabile at vi nå har tilgang til alle sjeldne produkter til konkurransedyktige priser. Som et resultat er vi stolte av å kunne si at vi har klart å eliminere alle bekymringer knyttet til handel med sjeldne produkter, enten det gjelder verifisering, kvalitetskontroll eller upålitelige selgere. Derfor kan du alltid handle trygt og sikkert med oss.

vi gjør det enkelt

Vi gjør det enkelt!

Hensikten bak opprettelsen av Street Bill var å gjøre det enklere å skaffe seg sjeldne joggesko og klær, uten å måtte legge mye tid og krefter på å tenke over kjøpet.

Det skal være enkelt og lett å skaffe seg noe som er knyttet til streetwear-kulturen. Vi mener at vi har klart å oppnå dette gjennom vår nettside og generelle tilstedeværelse.

Du kan nå få tilgang til et bredt utvalg av sjeldne produkter og enkelt bestille dem hjem. Med vår logistiske erfaring kan vi tilby de beste fraktløsningene, og vår ekspertise sikrer at du får de beste betingelsene som kunde.

Både fysisk og på nett

Både fysisk og online

Street Bill er hovedsakelig tilgjengelig på nettet, men vi har også en fysisk butikk i Aarhus, Danmarks nest største by. Vi har alltid ønsket å være på samme nivå som kundene våre, og det er hovedgrunnen til at vi åpnet butikken.

I butikken kan du komme ned og prøve alle våre lagervarer for å sjekke størrelsen og deretter legge inn en bestilling hvis du ønsker det. Hvis du er interessert i å vite mer om butikken vår, kan du lese om den her.

Teamet vårt