Street Bill ble grunnlagt i slutten av 2020 med målet om å skape det største, beste og sikreste stedet å kjøpe de mest unike sneakers.

Oppdraget vårt var enkelt; vi ønsket å være den foretrukne forhandleren for handel med de mest ettertraktede sneakers.

Da det ble mer og mer umulig å få tak i sine favoritt par sneakers i limited edition, enten det var Air Jordan, New Balance eller noe helt annet, ble resultatet alltid det samme. Derfor grep vi inn. Vår mangeårige erfaring med salg og kjøp av sneakers har ført til bekjentskaper over hele verden. Kontakten vi har med de selgerne vi har handlet hos siden 2010 var etter hvert blitt så sterkt at vi nå kan gi Danmarks befolkning, praktisk talt, alle limited edition sneakers til de absolutt beste prisene.

Teamet vårt gikk tilbake til 2020 og gjennomgikk de rådende markedsforholdene grundig og kom raskt førte til den konklusjon at for den generelle sneakerentusiasten var det store uforutsigbare og direkte upålitelige ulemper ved handel på det private markedet av limited edition sneakers. Først og fremst er det alltid en frykt for å bli svindlet og for å få et falskt produkt, men også veldig lange leveringstider fra mange selgere som ikke gjør det minste for å hjelpe kundene sine.

Med introduksjonen av Street Bill forsvant disse vanskelighetene. Nå kan alle sneaker-entusiaster trygt og enkelt kjøpe favorittskoene sine uten å bli lurt eller å måtte vente i flere måneder på varene sine. På Street Bill sjekker vi alle produktene grundig før de sendes ut til kunder, i tillegg tilbyr vi de aller beste fraktløsningene, slik at du kan lene deg tilbake i viten om at du vil motta bestillingen din på et blunk.

Street Bill er hovedsakelig tilgjengelig på nett, men vi har også en fysisk butikk i Aarhus, Danmark, som er en del av det kreative universet GRISK. I vår fysiske butikk har vi mange av våre fargerike sneakers fra nettsiden, men du finner også stilige klær fra Twelve Pieces. Butikken er preget av at den er så annerledes og har så mye kant i forhold til alle andre butikker i Aarhus. I butikken kan du komme ned og prøve et bestemt par sneakers for å være sikker på størrelsen og så bestille om du vil. Du finner butikken vår på Thorvaldsensgade 33a, og vi hjelper deg gjerne med å finne drømmeskoene dine.

Street Bill Mission

Mission

Bak Street Bill finner du de to eierne Andreas Kjeldskov og Thomas Frydendahl, som har vært ekstremt lidenskapelig opptatt av sneakers hele livet.

Street Bill jobber under slagordet "for sneakerheads, by sneakerheads" fordi vi tror at kun de mest lidenskapelige sneakerheadene har muligheten til å yte den beste servicen.

Når du som kunde blir en del av familien hos Street Bill, vil du oppleve at det aldri blir vanskelig å kjøpe nye sneakers igjen. Dette skyldes vår erfaring og kunnskap innen feltet, som definitivt har ført til at vi vet nøyaktig hva som skal til for å gjøre det bedre enn alle andre.