Har dere en fysisk butikk?

Vi har en fysisk butikk på Thorvaldsensgade 33a, 8000 Aarhus C, hvor vi tilbyr et stort utvalg sneakers som også er tilgjengelig på nettstedet.

Butikken er åpen fra 12-17 mandag-fredag.

I en nødsituasjon, hvor det trengs et par sneakers til et arrangement eller lignende, er det mulig å avtale hentetider utenom ordinær åpningstid. Ta kontakt med oss ​​på e-post: info@street-bill.com for slike forespørsler.

Er produktene deres ekte?

Det er et viktig merke for oss å bare selge autentiske produkter. Alt som passerer vårt lager sjekkes med UV-lys og av en tredjepart for å garantere full sikkerhet og 100% ekte produkter. Shoppingopplevelsen på Street Bill skal være så lett og ukomplisert som mulig, derfor er det viktig for oss at ingen av kundene våre får et forfalsket produkt. Du kan lese om vår verifikasjonsprocess her.

Når vil jeg motta bestillingen min?

Hvis du har bestilt en vare som vi har på lager, sender vi bestillingen din samme dag. Men dersom har du bestilt en vare som må forhåndsbestilles er det vanligvis litt lengre ventetid. Du kan lese mer om forhåndsbestillinger her.

Jeg har kjøpt noe, men vil returnere / bytte det. Hvordan går jeg frem?

All informasjon om retur og lignende finner du i våre vilkår og betingelser.

Hvilket bud bruker dere for levering?

Vi har DHL som vår faste partner for levering, da tjenesten deres er ekstremt effektiv og gjør det mulig for oss å levere pakker rundt om i Skandinavia daglig.

Street Bill Mission

Mission

Bak Street Bill finner du de to eierne Andreas Kjeldskov og Thomas Frydendahl, som har vært ekstremt lidenskapelig opptatt av sneakers hele livet.

Street Bill jobber under slagordet "for sneakerheads, by sneakerheads" fordi vi tror at kun de mest lidenskapelige sneakerheadene har muligheten til å yte den beste servicen.

Når du som kunde blir en del av familien hos Street Bill, vil du oppleve at det aldri blir vanskelig å kjøpe nye sneakers igjen. Dette skyldes vår erfaring og kunnskap innen feltet, som definitivt har ført til at vi vet nøyaktig hva som skal til for å gjøre det bedre enn alle andre.