ER PRODUKTENE DINE EKTE?

Det er vårt viktigste varemerke at produktene vi selger er bekreftet autentiske. Alt som går inn og ut av lageret vårt sjekkes grundig av vårt erfarne team, fordi vi mener at kjøpsopplevelsen knyttet til sjeldne sneakers skal være så problemfri og bekymringsfri som mulig. Du kan lese om vår grundige verifiseringsprosess her.

ER PRODUKTENE DINE NYE?

Alle produktene på nettstedet er helt nye og leveres med alt originalt tilbehør og emballasje. 

JEG HAR KJØPT NOE, MEN VIL RETURNERE/BYTTE DET?

All informasjon om retur og lignende finner du her.

NÅR VIL JEG MOTTA BESTILLINGEN MIN?

Hvis du har bestilt varer som vi har på lager, sender vi bestillingen din samme dag eller neste virkedag. Men hvis du har forhåndsbestilt, er det vanligvis lengre ventetid. Du kan lese mer om forhåndsbestillinger her.

HVORFOR ER SKOENE DERES DYRERE ENN NIKE?

Fordi Street Bill opererer i det som kalles ettermarkedet, har vi ikke et direkte forhold til Nike eller de andre merkene vi selger på nettstedet. Vårt sortiment består av produkter som er så etterspurt at de blir utsolgt på rekordtid og havner på ettermarkedet, der de selges til en betydelig høyere pris.

Dette betyr at vår virksomhet ikke kan sammenlignes med vanlige skobutikker, som er de offisielle forhandlerne av merkene de jobber med.

Påløper det noen gebyrer eller annet i forbindelse med bestillingen min?

Fordi Street Bill pakker og sender bestillinger fra Danmark, vil 25 % importmoms bli belastet.

Det offisielle beløpet belastes først ved ankomst til Norge.

HVILKET BUDFIRMA BRUKER DERE?

Vi bruker DHL Express og FedEx som våre faste partnere for å håndtere utgående logistikk fordi tjenesten deres er svært effektiv og gjør det mulig for oss å levere pakker fra dag til dag.

Inngående logistikk håndteres av DHL Express og FedEx samt UPS. Valget av budtjeneste avhenger av behovet. Hvert selskap er skarpe på forskjellige områder, som vi tar hensyn til i alle beslutninger som involverer kjøp av joggesko, slik at pakkene kommer så raskt og trygt som mulig.