Størrelser generelt

Det kan være vanskelig å finne riktig størrelse, da de forskjellige joggeskoene vi selger på Street Bill noen ganger varierer i størrelse. Grunnen er at skoene er beregnet på ulike oppgaver. For eksempel er Air Jordan 1 en basketball joggesko, og derfor sitter den veldig nær føttene.

Trollmannen

Under alle produktene har vi lagt til en universell størrelsesguide for merkene vi selger. Inkludert adidas, Nike og New Balance. Størrelsesguiden er et godt utgangspunkt, men ikke alltid en garanti. I veiledningen finner du et centimeterfelt som inkluderer sålene på skoene. Er du derfor i tvil om størrelsen, anbefaler vi at du måler foten fra den lengste tåen til baksiden av hælen. Det er avgjørende at du måler nøyaktig. Klikk deretter på guiden, som er rett over størrelsesmenyen, og velg størrelsen som er 0,2-0,4 cm større enn det du målte. Grunnen er at skoen fort kan sitte for stramt rundt foten, og derfor anbefaler vi at du har litt ekstra plass slik at føttene kan puste.
Street Bill Mission

Mission

Bak Street Bill finner du de to eierne Andreas Kjeldskov og Thomas Frydendahl, som har vært ekstremt lidenskapelig opptatt av sneakers hele livet.

Street Bill jobber under slagordet "for sneakerheads, by sneakerheads" fordi vi tror at kun de mest lidenskapelige sneakerheadene har muligheten til å yte den beste servicen.

Når du som kunde blir en del av familien hos Street Bill, vil du oppleve at det aldri blir vanskelig å kjøpe nye sneakers igjen. Dette skyldes vår erfaring og kunnskap innen feltet, som definitivt har ført til at vi vet nøyaktig hva som skal til for å gjøre det bedre enn alle andre.