Hos Street Bill mener vi det er viktig å følge et sett med kjerneverdier, ha en misjon og en visjon som signaliserer hvor virksomheten skal bevege seg over tid. Som ansatt eller forretningspartner er det viktig at du kan forholde deg til de samme verdiene slik at du føler deg motivert til å forbedre virksomheten.

Vår misjon

Årsaken til at Street Bill ble grunnlagt i 2020 var enkel. De eksisterende markedsforholdene i handelen med sjeldne og eksklusive sneakers hadde blitt lukrative for svindlere, noe som gjorde privat handel problematisk.

mission

Målet vårt har derfor vært å gjøre det lettere å handle eksklusive joggesko fra populære merker som Nike, Adidas, New Balance og Air Jordan, noe som førte til oppdraget:

"Vi ønsker å gjøre det tryggere å handle eksklusive sneakers og gi alle joggeskoelskere en unik opplevelse."

Vi legger vekt på service som en ekstra del av vår misjon, vi gjør dette for å personliggjøre vår virksomhet og gjøre handleopplevelsen minneverdig.

Vår visjon

Fordi Street Bill opererer i et marked i stadig utvikling, kan det være vanskelig å finne fotfeste. Basert på våre verdier har vi som selskap bestemt oss for å kontinuerlig fokusere på å være innovative for å optimalisere totalopplevelsen av å handle hos oss.


Med disse elementene i tankene har vi derfor kommet frem til vår visjon:

"Vi ønsker å være den mest foretrukne sneakerbutikken i hele Skandinavia, og vi vil gjøre det ved å lytte til kundene våre og fokusere på innovative funksjoner."

Vår visjon er preget av et konstant fokus på å være innovative i sin tilnærming, både når det gjelder vårt materiale på sosiale medier, men også de tekniske løsningene vi kan tilby på nettsiden og i butikken.

Våre verdier

Generelt består verdiene våre av følgende:

  • En grønnere omstilling.
  • Fokus på innovasjon.
  • Kundefokus.
  • Samarbeid og tillit.

Grønn omstilling

Det er ingen hemmelighet at både tekstil- og skobransjen slipper ut mye CO2. Spesielt de siste årene, da fast-fashion har blitt en dominerende trend, er det en tendens til å kjøpe ofte nye ting til garderoben. Som selskap kan vi ikke påvirke trendene selv, men vi kan fokusere på hva vi kan gjøre for en grønnere verden. Hos Street Bill bruker vi resirkulerbart innpakningspapir og pappesker til forsendelser, da vi mener det er her vi kan bidra mest til det grønne skiftet

Fokus på innovasjon

Vårt konstante fokus på innovasjon er en av kjerneverdiene i selskapet, fordi den sjeldne joggeskoindustrien krever et dedikert fokus på både innovasjon og tilpasning. Dette inkluderer alt fra å være en del av de nyeste sosiale mediene til tekniske løsninger som gjør det enklere å finne riktig størrelse på nettstedet.

Kundefokus

Vi tror at måten vi skiller oss fra konkurrentene våre på, er gjennom service. Derfor fokuserer vi hele tiden på å holde kunden i øyehøyde for å vise åpenhet og skape en kjøpsopplevelse som er vanskelig å glemme.

Teamarbeid og tillit

Teamet bak Street Bill består av mennesker som alle trives i team, der kommunikasjon er nøkkelen til suksess. Fordi vi alle jobber godt sammen, har vi også lett for å stole på hverandre når det gjelder å dele ansvar.