VISJON, MISJON OG VERDIER

FORMÅL

I Street Bill mener vi at det er viktig å følge et sett med kjerneverdier, ha en misjon og en visjon som signaliserer hvor virksomheten er på vei over tid. Som ansatt eller forretningspartner er det viktig at du kan relatere deg til de samme verdiene, slik at du føler deg motivert til å forbedre virksomheten.

VISJON

Fordi Street Bill opererer i et marked i stadig utvikling, kan det være vanskelig å finne fotfeste. Med utgangspunkt i våre verdier har vi som selskap bestemt oss for å kontinuerlig fokusere på å være innovative for å optimalisere helhetsopplevelsen av å handle hos oss, og med disse elementene i bakhodet har vi utarbeidet visjonen vår:

"Vi vil være den mest foretrukne sneakerbutikken i Skandinavia, og det skal vi bli ved å lytte til kundene våre og fokusere på innovative funksjoner."

Visjonen vår kjennetegnes av et konstant fokus på å være innovative i vår tilnærming, både når det gjelder vårt materiale på sosiale medier, men også de tekniske løsningene vi kan tilby på nettsiden og i butikken.

misjon

Årsaken til at Street Bill ble grunnlagt i 2020 var enkel. De eksisterende markedsforholdene for handel med sjeldne og eksklusive joggesko hadde blitt lukrative for svindlere, noe som gjorde privat handel problematisk, så målet vårt har vært å gjøre det enklere å handle eksklusive joggesko fra populære merker som Nike, Adidas, New Balance og Air Jordan, noe som har ført til selskapets formål:

"Å gjøre det tryggere å handle eksklusive joggesko og gi alle joggeskoelskere en unik opplevelse."

Vi verdsetter service som en ekstra del av oppdraget vårt for å tilpasse virksomheten vår og gjøre kjøpsopplevelsen minneverdig.

VÅRE VERDIER

Våre verdier

  • En grønnere omstilling
  • Fokus på innovasjon
  • Kundefokus
  • Teamarbeid og tillit

Grønn omstilling

Det er ingen hemmelighet at både tekstil- og skobransjen slipper ut mye CO2. Spesielt de siste årene, når fast fashion har blitt en dominerende trend, er det en tendens til å kjøpe nytt til garderoben. Som selskap kan vi ikke påvirke trendene, men vi kan fokusere på hva vi kan gjøre for en grønnere verden. Hos Street Bill bruker vi resirkulerbart innpakningspapir og pappesker til forsendelsene, da vi mener at det er her vi kan bidra mest til den grønne omstillingen.

Fokus på innovasjon

Vårt konstante fokus på innovasjon er en av selskapets kjerneverdier, fordi streetwear-bransjen krever et dedikert fokus på både innovasjon og tilpasning. Dette omfatter alt fra å være en del av de nyeste sosiale mediene til tekniske løsninger som gjør det enklere å finne riktig størrelse på nettsiden.

Kundefokus

Vi mener at det er gjennom service vi skiller oss fra konkurrentene våre. Derfor fokuserer vi hele tiden på å holde kunden i øyehøyde for å vise åpenhet og skape en kjøpsopplevelse som er vanskelig å glemme.

Samarbeid og tillit

Street Bill-teamet består av mennesker som alle trives i team der kommunikasjon er nøkkelen til suksess. Fordi vi jobber godt sammen, har vi også lett for å stole på hverandre når det gjelder ansvarsfordeling.