Hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal velge, har du kommet til rett sted. Nedenfor finner du en størrelsestabell som du kan velge å bruke for å finne riktig størrelse. Her finner du vår størrelsesguide for New Balance. Den er laget med utgangspunkt i at det kan være vanskelig å finne riktig skostørrelse på nettet. 

New Balance 550 Size chart

MERK: CM-feltet i tabellen ovenfor viser lengden på sålene som tilsvarer de ulike skostørrelsene.

MÅL FØTTENE DINE

For å finne riktig New Balance-størrelse må du først måle foten din. Du kan gjøre dette mest nøyaktig på en av følgende to måter:

1. Stå på et stykke papir med hælen mot en vegg. Marker på papiret hvor den lengste tåen slutter. Mål avstanden fra veggen til merket i centimeter.

2. Sett hælen mot en vegg, en bokhylle eller en annen gjenstand. Bruk deretter et målebånd, en linjal eller lignende til å måle lengden fra hælen til stortåen.

Vær så nøyaktig som mulig for best mulig resultat.

Hvordan passer New Balance?

En tommelfingerregel er at New Balance-joggeskoene passer som de skal. Det betyr at du som regel kan komme unna med å velge din normale størrelse. Det finnes imidlertid modeller der passformen er litt annerledes. Du kan lese mer om hvilke nedenfor.

New Balance 550 passform

New Balance 550 har en vanlig passform. Du bør derfor bruke din normale størrelse. Hvis du har brede føtter, kan det lønne seg å gå en halv størrelse opp, slik at føttene får puste.

Størrelsesguide for New Balance 990

990 har true to size-passform, noe som betyr at du bare trenger å velge din normale størrelse. Vår erfaring er at uansett om du har høy vrist eller brede føtter, kan alle velge sin normale skostørrelse uten at det går ut over komfort og bevegelighet.

Valg av størrelse i New Balance 1906R

New Balance er ganske smal i passformen, så hvis du har brede føtter, vil vi absolutt anbefale deg å gå en halv størrelse opp fra din normale skostørrelse. Spesielt er fronten på modellen ganske trang, noe som kan resultere i manglende plass til tærne. Du kan sikre god pusteevne ved å gå en halv størrelse opp, men dette er kun relevant hvis du har brede føtter.

Størrelsesguide for New Balance 9060

I likhet med mange andre New Balance-modeller er også 9060-modellen størrelsesriktig. Velg derfor bare din normale skostørrelse for å sikre best mulig og mest mulig komfortabel passform.

Velge størrelse i New Balance 2002R

Det er enkelt å finne riktig størrelse på New Balance 2002R. Selv om de kan ha en tendens til å sitte litt stramt, trenger du ikke å gå opp en størrelse. Bare bruk skoene, som over tid vil jevne ut materialet og gjøre silhuetten mindre tettsittende. Derfor anbefaler vi at du velger din vanlige størrelse i NB 2002R-modellen.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

1. Hvor finner jeg størrelsen min i New Balance?

Det kan du gjøre i denne New Balance-størrelsesguiden. Mål lengden på foten din i centimeter, bruk deretter størrelsestabellen ovenfor som utgangspunkt og les hva som står om New Balance-modellen du ser på. Da er du klar til å finne riktig størrelse.

2. Hva betyr "true to size"?

True to size er et begrep som brukes i sneakerverdenen for å beskrive en sneaker og dens passform. Når en sko er true to size, har den en normal passform.

3. Er New Balance-skoene tro mot størrelsen?

Generelt er New Balance joggesko størrelsesriktige, men alt avhenger av foten din. Vi anbefaler derfor at du leser hele veiledningen nøye for å minimere risikoen for å måtte bytte!

4. JEG HAR BREDE FØTTER?

Hvis du har brede føtter, anbefaler vi at du går en halv størrelse opp, slik at føttene får puste. Glem ikke å lese avsnittet for den modellen du ser på, da det kan være noen avvik.

Har du noen spørsmål? 

Du kan alltid kontakte oss via e-post hvis du har spørsmål, og vi vil svare på henvendelsen din så snart som mulig.