RETURER

Hvis du ønsker å bytte eller returnere bestillingen din, kan du klikke her.

Ved å følge lenken kommer du til returportalen vår, der du har mulighet til å kjøpe en returetikett. Som kunde er du ansvarlig for returportoen.

Når du har fullført kjøpet, får du tilgang til en etikett som du bare trenger å skrive ut og feste på pakken.

MERK: All tollinformasjon plasseres elektronisk på etiketten, så du trenger bare å skrive ut fraktetiketten.

Hvis du ønsker å bytte til en annen størrelse, er det bare å returnere bestillingen, så refunderer vi beløpet.

Deretter legger du inn en ny bestilling.

Årsaken til denne prosedyren er at du trenger et nytt ordrenummer slik at vi kan behandle bestillingen din på best mulig måte og ta hensyn til eventuelle prisendringer.

Som Street Bill-kunde har du 30 dagers angrerett. Fristen utløper 30 dager etter den dagen du har mottatt/hentet ut bestillingen din.

Hvis du velger å bruke vår returportal, er Street Bill ansvarlig for returforsendelsen. Gjennom vår portal er pakken både sporbar og forsikret.

Hvis du velger å bruke et annet alternativ, er du selv ansvarlig for forsendelsen, samt eventuelle tolldokumenter og tollkostnader. Derfor anbefaler vi at du alltid bruker vår returportal for å få den beste og enkleste opplevelsen.

Du er ansvarlig for et eventuelt verditap, som blant annet kan oppstå som følge av:

  • Manglende skoeske
  • Manglende innpakningspapir
  • Manglende tilbehør (snørebånd, armbånd, støvpose osv.)
  • Flekker, støv eller sminkerester
  • Uaktsom håndtering av varen (hull i plagget, dårlig lukt og opprevne sømmer)

Fordi Street Bill er underlagt markedsforholdene for sjeldne joggesko og klær, kan de minste avvik fra det originale tilbehøret eller den splitter nye tilstanden ha stor innvirkning på den totale verdien.

Ved en eventuell refusjon vil du få tilbakebetalt hele kjøpesummen. Ved en eventuell verdiforringelse som du er ansvarlig for, vil denne bli trukket fra kjøpesummen. Street Bill vil avgjøre om det foreligger en verdiforringelse.

Refusjon har en behandlingstid på opptil 8 virkedager fra det tidspunktet vi mottar returpakken. Når vi utsteder en refusjon, vil du motta en bekreftelse via e-post, og pengene vil være tilgjengelige på kontoen din innen 1-4 virkedager.

Det koster 150 NOK å returnere bestillingen din, uavhengig av om bestillingen inneholder en eller flere varer.

Det er nødvendig at du har en skriver tilgjengelig når det gjelder returer. Du trenger en skriver for å skrive ut returetiketten som skal festes på pakken.