Retur og angrerett

Som kunde hos Street Bill har du 14 dagers angrerett. Perioden utløper 14 dager etter den dagen du mottok bestillingen din.

Hvis du ønsker å benytte deg av retur- eller bytteretten, må du gi oss spesifikt beskjed via e-post: info@street-bill.com og tydelig angi at du ønsker å benytte deg av angreretten.

Du kan ikke kansellere kjøpet ved bare å nekte å motta pakken uten å varsle oss.

Når du returnerer, må du unngå unødvendig forsinkelse og returnere pakken innen 7 dager etter at du har varslet oss om at du angrer på kjøpet. I tillegg belastes kostnadene forbundet med returen kjøperen. Kjøperen er også ansvarlig for at pakken kommer trygt frem. Dette inkluderer alt fra at varen blir ødelagt, stjålet eller på annen måte går tapt under transport til oss.

Street Bill anbefaler derfor å sende produkter tilbake med track & trace, for å kunne spore dem hele veien til levering.

Varens tilstand ved retur

Du som kjøper er ansvarlig for eventuell verdiforringelse som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon. Med andre ord er det greit å prøve varen, men du må ikke ta den i faktisk bruk.

Hvis varen tas i faktisk bruk og dermed strider mot ovennevnte, vil vi merke produktet som brukt, og du kan derfor bare få tilbake en brøkdel eller ingenting av kjøpesummen. Hvis vi mottar manglende tilbehør som skoesken, ekstra lisser eller andre gjenstander, kalles dette også avskrivning.

Tilbakebetaling

Hvis du kansellerer kjøpet ditt, vil du motta full refusjon minus frakt. I tilfelle avskrivning som du er ansvarlig for, vil dette bli trukket fra kjøpesummen. Det tar vanligvis 1-4 virkedager før beløpet er tilgjengelig på bankkontoen din igjen.

Bytte

For bytte, vennligst kontakt info@street-bill.com med ønsket modell eller størrelse. Varen må være i samme stand som da du mottok den.

Merk: Prisen på joggesko endres over tid, derfor kan prisene også variere på forskjellige størrelser, så det kan være en prisforskjell hvis du vil bytte til en annen størrelse. Hvis dette er tilfelle, vil du bli informert i god tid.

Reklamasjonsrett og kjøpsbetingelser

Siden Street Bill selger veldig unike varer som ikke er tilgjengelige på det generelle markedet og er i varierende tilstand på grunn av lagring, alder og andre faktorer, kan holdbarheten til disse varene ikke garanteres. Derfor oppgir Street Bill utgivelsesåret for hver modell og vår subjektive vurdering av tilstanden. Med dette kan kjøperen selv vurdere om de mener at produktet oppfyller deres forventninger med hensyn til holdbarhet.

Naturligvis streber Street Bill etter å handle utelukkende med funksjonelle produkter. Dette betyr at selv om det ikke gis noen garanti etter bruk av produkter, tar vi ansvar for produkter som er under angreretten og ikke brukt, fordi vi kontrollerer disse selv før forsendelse.

Hvis du mottar et produkt med produksjonsfeil eller annet, vennligst kontakt info@street-bill.com, med bilder av defekter.

Hvis du ønsker at returnere eller bytte, skal pakken sendes til:

STREET BILL APS

THORVALDSENSGADE 33A

8000 AARHUS C

DANMARK

Det er svært viktig at du legger ved et stykke papir med bestillingen med navn og ordrenummer.

Vi anbefaler å bruke Bring eller DHL Express for behandling av returforsendelser. Det er svært VIKTIG at du merker pakken som returforsendelse, slik at den ikke blir fortollet på nytt ved ankomst til Danmark.

Hvis du glemmer å merke pakken som en returvare, vil eventuelle tollavgifter som belastes Street Bill bli trukket fra den totale kjøpesummen.

Hvis du trenger hjelp med å opprette, bestille eller håndtere en etikett, kan du alltid kontakte oss via info@street-bill.com.

Vi aksepterer KUN pakker levert til vår adresse.