Fordi julen er rett rundt hjørnet, har vi valgt å øke fristen for utveksling og returnere rett til 15. januar 🎄

Dette er gjort for å sikre at alle julegaver vises i tide og for å imøtekomme trykket i løpet av desember måned.

Dermed kan du allerede kjøpe julegaver, og samtidig bli godt spurt når du kjøper en feil størrelse eller bare returnerer!

PRAKTISK INFORMASJON:

Siden det begrensede utgaven Sneakers markedet raskt blir en anelse i forhold. Prisene, dessverre kan vi ikke garantere å leve ønsket om utveksling. Dette skyldes at prisene oftest stiger veldig mye på svært kort tid, men hele kjøpsbeløpet vil alltid bli refundert.

Skal vi være helt sikker på å nå gavenavlesningen og dermed få bestillingen din levert før jul, er det to ting å være klar over:

1. Forhåndsbestillinger av varer må bestilles på 9. desember for å sikre at skoene leveres før jul.

2. Lagervarer må bestilles senest 21. desember for å sikre pakken levert før 24. desember.

Som alltid kan du kontakte live support for hjelp med valg av størrelse!

Til slutt, på vegne av hele laget bak Street Bill, ønsker alle en god jul og ikke minst et godt nytt år! Vi står skarpt klar til å betjene deg i 2023.
Street Bill Mission

Mission

Bak Street Bill finner du de to eierne Andreas Kjeldskov og Thomas Frydendahl, som har vært ekstremt lidenskapelig opptatt av sneakers hele livet.

Street Bill jobber under slagordet "for sneakerheads, by sneakerheads" fordi vi tror at kun de mest lidenskapelige sneakerheadene har muligheten til å yte den beste servicen.

Når du som kunde blir en del av familien hos Street Bill, vil du oppleve at det aldri blir vanskelig å kjøpe nye sneakers igjen. Dette skyldes vår erfaring og kunnskap innen feltet, som definitivt har ført til at vi vet nøyaktig hva som skal til for å gjøre det bedre enn alle andre.