Ta vare på skoene dine

Når du endelig har fått deg nye sneaker, er det forskjellige måter å opprettholde den ryddige og friske looken på. Hos Street Bill har vi mange års erfaring innen sneakers, men spesielt også vedlikehold av dem. Derfor har vi laget denne 4-trinns guiden, som sørger for at skoene dine holder seg fine så lenge som mulig.

1. Invester i et sneakersett

Det mest essensielle og viktigste punktet for å vedlikeholde skoene dine er å kjøpe et Sneaker Kit, hvor du vanligvis finner impregnering, luktfjerner, rengjøringsmiddel og en børste. Vi anbefaler å finne et sted hvor alle varene er inkludert, da disse er nødvendige for å opprettholde et pent utseende og gi følelsen av at skoene fortsatt er i nesten ny stand.

2. Shoe Wipes er uunnværlige

Vi anbefaler å kjøpe en eske med Shoe Wipes fordi de er enkle å bære rundt på og fungerer som en lappeløsning når du er presset på tid og ikke klarer å rengjøre joggeskoene dine. Klutene våre består av en myk og tøff side, noe som betyr at de tåler flekker, smuss og skitt. Kjøp en boks med 30 stk. og du vil oppleve at de kommer langt!

3. Bruk Sneaker Shields

Sneaker Shields er et must hvis du ønsker å opprettholde et rent og pent utseende på skoene dine. De fungerer som et innlegg som forhindrer bretter. Bretter kan beskrives som folder i skinnet som kommer ved bruk av skoene. En av de primære årsakene til at sneakers ofte raskt ser gamle/slitte ut er på grunn av bretter. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å bruke Sneaker Shields.

4. Unngå vaskemaskin og sportsaktiviteter

Hvis du vil vedlikeholde skoene dine, bør du ikke drive med sportsaktiviteter i skoene. Selv om mange av skoene på nettsiden opprinnelig var ytelsessko, er dette ikke lenger tilfelle. De bør derfor ikke brukes til slike aktiviteter hvis du ønsker fine joggesko.

I den forbindelse skal du under ingen omstendigheter bruke vaskemaskinen dersom skaden er oppstått og du har valgt å bruke skoene dine til sportslige aktiviteter. Generelt bør du aldri rengjøre sneakers i vaskemaskinen, fordi varmen og den harde behandlingen kan løse opp limet, ødelegge sømmer og forårsake annen unødvendig skade på joggeskoene dine.