Velkommen til vår komplette størrelsesguide for Yeezy. Det kan være vanskelig å finne riktig størrelse når du handler på nettet, men her kan du lære mer.

Selv innenfor Yeezy-merket vil du se eksempler på modeller som lanseres i unike størrelser og passformer. Av den enkle grunn anbefaler vi at du måler føttene dine og sjekker tabellene nedenfor for å unngå å måtte bytte

MÅL FØTTENE DINE

For å finne riktig størrelse på Yeezys må du først måle foten din. Du kan gjøre dette mest nøyaktig på en av følgende to måter:

1. Stå på et stykke papir med hælen mot en vegg. Marker på papiret hvor den lengste tåen slutter. Mål avstanden fra veggen til merket i centimeter.

2. Sett hælen mot en vegg, en bokhylle eller en annen gjenstand. Bruk deretter et målebånd, en linjal eller lignende til å måle lengden fra hælen til stortåen.

Vær så nøyaktig som mulig for å få best mulig resultat.

Adidas Yeezy CM-mål

yeezy slide størrelsesguide

MERK: CM-feltet i tabellen ovenfor er en veiledning som anbefaler hvilken størrelse du bør velge avhengig av fotens lengde. For å bruke CM-feltet i tabellen måler du foten og finner den størrelsen som ligger nærmest målene dine.

Hvis du er usikker på hvilken størrelse Yeezy du bør bruke, er du ikke alene. Nedenfor finner du våre anbefalinger for hver Yeezy-modell, men vær oppmerksom på at størrelsesanbefalingene er basert på vår subjektive ekspertise og erfaring. Passformen kan variere avhengig av foten din, så du bør alltid ta utgangspunkt i CM-måletabellene.

Yeezy Foam RNNR størrelsesguide

Foam RNNR passer small. Dette betyr at passformen er liten, så vi anbefaler at du går opp 1 størrelse. Yeezy Foam RNNR produseres kun i hele amerikanske størrelser, noe som betyr at hvis du er mellom to størrelser, anbefaler vi at du velger den største størrelsen. 

Størrelse på Yeezy Slide

For Yeezy Slides anbefaler vi at du går 1-2 størrelser opp fra din normale størrelse. Hvis du for eksempel vanligvis bruker størrelse 44,5, anbefaler vi størrelse 46. Grunnen til dette er at de er veldig små i størrelsen.

Både Yeezy Slide & Foam RNNR følger tabellen nedenfor. Det er viktig å merke seg at det ikke gir mening å måle føttene dine hvis du har lyst på en av disse to modellene.

Yeezy Slide størrelsesguide

Velg riktig Yeezy 350-størrelse

Her ser du vår størrelsesguide for Yeezy 350. Vi anbefaler at du går en halv størrelse opp fra din normale Adidas-størrelse. Hvis du for eksempel bruker størrelse 44, anbefaler vi at du velger 44 2/3. Dette er fordi frontstykket kan virke ganske smalt, så den mest komfortable passformen oppnås ved å gå en halv størrelse opp.

Størrelsesguide for Yeezy 380

Når det gjelder Yeezy 380-størrelser, vil vi påpeke at modellen passer monotont med 350-silhuetten beskrevet ovenfor. Derfor anbefaler vi at du går en halv størrelse opp fra din normale Adidas-størrelse. Du kan alltid bruke tabellen øverst som en guide.

Velg riktig størrelse i Yeezy 500

Våre anbefalinger for valg av størrelse i Yeezy 500 finner du i denne størrelsesguiden. Modellen er kjent for sitt robuste utseende, noe som fort kan få deg til å tro at passformen er stor. Dette er ikke tilfelle, silhuetten er ekstremt smal foran, noe som betyr at du bør gå en halv størrelse opp slik at føttene dine kan puste lett og bevegeligheten bevares.

Yeezy 700 størrelsesguide

Les vår Yeezy 700-størrelsesguide for å være sikker på at du velger riktig størrelse. Den populære silhuetten er romslig, men som med andre Yeezy-modeller blir den litt trang foran, og derfor anbefaler vi at du går en halv størrelse opp. Da får du den mest behagelige passformen.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

1. Hvor finner jeg Yeezy-størrelsen min?

Det gjør du her i vår Yeezy-størrelsesguide. Måten å gjøre dette på er å måle lengden på foten din i centimeter og bruke størrelsestabellene ovenfor for å finne riktig størrelse. Husk at størrelsene kan variere mellom ulike modeller, så det er viktig å lese avsnittet som er dedikert til modellen du ser på.

2. Hva betyr "true to size"?

True to size er et begrep som brukes i sneakerverdenen for å beskrive en sneaker og dens passform. Når en sko er true to size, har den en vanlig passform.

3. Er passformen på Yeezy-skoene tro mot størrelsen?

I denne Yeezy-størrelsesguiden Generelt varierer Yeezys veldig i passform, for ikke å nevne at noen modeller har sitt eget størrelsesområde. Generelt sett passer ikke Yeezys til størrelsen. De har rykte på seg for å ha en liten passform, noe som vanligvis betyr at du må gå opp en størrelse. Du kan lese mer om hvilken størrelse du skal velge ovenfor.

4. JEG HAR BREDE FØTTER?

Hvis du har brede føtter, anbefaler vi at du går opp en halv størrelse. Det samme gjelder hvis du er en voksen person i vekst. Yeezy-modellene er kjent for sin komfort og sine kvalitetsmaterialer, og derfor kan du enkelt gå opp en størrelse uten å merke noen merkbar forskjell. Ved å gå opp en størrelse sikrer du at føttene dine kan puste fritt.

Har du noen spørsmål?

Du kan alltid kontakte oss via e-post hvis du har spørsmål, og vi vil svare på henvendelsen din så snart som mulig.