Velkommen til Air Jordan størrelsesguide. Det kan være vanskelig å finne riktig størrelse når du handler på nettet. Derfor har vi laget en omfattende størrelsesguide for å hjelpe deg med å unngå unødvendige bytter.

Nedenfor finner du en størrelsestabell for Air Jordans. Vi anbefaler at du måler føttene dine og sjekker guiden før du kjøper.

Air Jordan størrelsesguide

MERK: CM-feltet i tabellen ovenfor viser lengden på sålene som tilsvarer de ulike skostørrelsene.

MÅL FØTTENE DINE

For å finne riktig størrelse på Air Jordans må du først måle foten din. Det er to måter å gjøre dette mest nøyaktig på:

1. Stå på et stykke papir med hælen mot en vegg. Marker på papiret hvor den lengste tåen slutter. Mål avstanden fra veggen til merket i centimeter.

2. Sett hælen mot en vegg, en bokhylle eller en annen gjenstand. Bruk deretter et målebånd, en linjal eller lignende til å måle lengden fra hælen til stortåen.

Vær så nøyaktig som mulig for best mulig resultat.

Hvordan sitter skoene?

Air Jordans passer vanligvis som de skal. Det betyr at du kan velge samme størrelse som du vanligvis bruker i Nike-sko. Fordi vi alle har svært forskjellige føtter, vil det noen ganger være fornuftig å velge en annen størrelse enn din vanlige størrelse. Du kan lese mer om passformen til de ulike Jordans-størrelsene nedenfor. Vi anbefaler imidlertid alltid at du tar utgangspunkt i CM-tabellen for Air Jordan-størrelser ovenfor.

Air Jordan 1 størrelsesguide

Når det gjelder AJ1, kan du bare bruke din normale størrelse, for de passer som de skal. Fordi Air Jordan 1 har vært en performance-sneaker i mange år, kan forstykket fort virke smalt hvis du har brede føtter eller høy vrist. I så fall bør du gå opp en halv størrelse.

Velg riktig størrelse i Air Jordan 2

AJ2 er størrelsesriktig, så det er bare å velge din normale størrelse for å få den mest komfortable passformen. Silhuetten er romslig hele veien rundt, så du går sjelden feil ved å velge din vanlige Nike-størrelse.

Velge størrelse på Air Jordan 3

AJ3 er størrelsestro, så det er bare å velge din vanlige størrelse for å få den mest komfortable passformen. Hvis du har en bred fot, er det en god idé å velge en halv størrelse større, slik at føttene får puste.

Størrelsesguide Air Jordan 4

Når du skal velge størrelse på AJ4, bør du som regel bruke din normale størrelse. Det betyr at hvis du bruker størrelse 44 i andre Nike-sko, bør du velge samme størrelse i Jordan 4. Hvis du har brede føtter eller høy vrist, kan det fort føles trangt foran på silhuetten hvis du velger din normale størrelse. I disse tilfellene bør du gå en halv størrelse opp.

Hvordan sitter Jordan 5?

AJ5 har samme passform som mange andre Jordans. Det betyr at de passer til størrelsen, så du bør velge din vanlige Nike-størrelse. Hvis du har brede føtter, er det verdt å gå en halv størrelse opp for maksimal komfort.

Bør du kjøpe Air Jordan 6?

AJ6 har god plass i tåboksen der tærne befinner seg, så i noen tilfeller anbefaler vi at du går en halv størrelse ned fra din vanlige Nike-størrelse. Hvis du har brede føtter, bør du velge din normale Nike-størrelse. Vær imidlertid oppmerksom på at Jordan 6 krever litt prøving og feiling fordi den uvanlig store størrelsen på tåstafetten er noe ukonvensjonell.

Air Jordan 11-passform

AJ11 passer som den skal, bare bruk din normale Nike-størrelse. Det kan være lurt å gå en halv størrelse opp hvis du er tilhenger av romslighet i joggeskoene dine. Det vil sjelden påvirke komforten.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

1. Hvor finner jeg Jordan-størrelsen min?

Det kan du gjøre i denne Air Jordan-størrelsesguiden. Mål lengden på foten din i centimeter og bruk størrelsestabellen for å finne riktig størrelse. Vær oppmerksom på at størrelsene kan variere fra modell til modell.

2. Hva betyr "true to size"?

True to size er et begrep som brukes i sneakerverdenen for å beskrive en sneaker og dens passform. Når en sko er true to size, har den en normal passform.

3. Er Air Jordan-skoene tro mot størrelsen?

Generelt er Air Jordan-joggesko størrelsesriktige, men det er noen få variasjoner mellom noen av Jordan-seriene. Derfor anbefaler vi at du leser den ovennevnte størrelsesguiden som representerer ditt neste joggesko-kjøp.

4. Jeg har brede føtter?

Hvis du har brede føtter, anbefaler vi at du går en halv størrelse opp, slik at føttene dine fortsatt kan puste. Glem imidlertid ikke å sjekke instruksjonene for ønsket modell ovenfor.

Har du noen spørsmål?

Du kan alltid kontakte oss via e-post hvis du har spørsmål, og vi vil svare på henvendelsen din så snart som mulig.