Hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal velge i Stussy, har du kommet til rett sted. Vi har fått mange henvendelser som alle tyder på at det kan være vanskelig å finne riktig størrelse på nettet. Derfor har vi laget en størrelsesguide som du kan bruke som rettesnor. Du kan se guiden nedenfor.

stussy guide

Finn høyden din

Vi anbefaler at du bruker følgende metode for å finne din nøyaktige høyde, slik at du har størst mulig sjanse for å finne riktig størrelse:

  • Du trenger et målebånd og noen til å hjelpe deg
  • Stå med hælene samlet og ryggen mot veggen
  • Plasser bunnen av målebåndet ved foten din og la det løpe opp langs veggen i en rett linje
  • Be personen som hjelper deg om å plassere en blyant eller tusj på toppen av hodet ditt
  • Fjern målebåndet og mål avstanden fra markøren til bunnen for å finne høyden din

Hvordan passer Stussy?

Generelt har Stussy en normal passform, men passformen kan variere avhengig av det spesifikke produktet og stilen. Derfor skal tabellen over kun ses på som en generell veiledning for alle Stussy, men det er de spesifikke instruksjonene under hvert produkt som gjelder når du skal velge størrelse.

Hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal velge, kan du alltid kontakte oss via e-post.

Er du mellom to størrelser?

Hvis du befinner deg mellom to størrelser, anbefaler vi at du tar den største størrelsen for en oversized passform og den minste størrelsen for en normal passform.

Er Stussy unisex?

Stussy er kjent for å produsere klær som ofte er designet for å kunne brukes av både menn og kvinner, og Stussy regnes derfor som unisex. Det er derfor viktig at du tar hensyn til hva du foretrekker når det gjelder plaggets passform, da det kan variere om du foretrekker en løsere eller strammere passform, uavhengig av kjønn.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

1. Hva er Stüssy?

Stüssy er et populært klesmerke som ble grunnlagt på 1980-tallet i California, USA. Det er kjent for sin streetwear-design og har mange tilhengere i gatekulturen og moteverdenen.

2. KAN JEG FORLENGE LEVETIDEN TIL FAVORITTKLÆRNE MINE?

Vedlikeholdsinstruksjonene kan variere avhengig av materialet. Generelt anbefales det å følge vaske- og pleieanvisningen på etiketten på innsiden av plagget for å forlenge levetiden og bevare fargene. I tillegg bør du unngå å bruke plagget på arrangementer der du lett kan søle på det eller gjøre det unødvendig skittent.

3. Hva gjør Stüssy unik?

De viktigste forskjellene mellom Stüssy og andre streetwear-merker er designstil, historie og merkeidentitet. Stüssy er kjent for sin unike estetikk og sitt bidrag til streetwear-kulturen gjennom flere tiår. I tillegg har Stussy vunnet markedsandeler og oppnådd en nærmest kultlignende status de siste årene, noe som gjenspeiles i den stadig voksende tilhengerskaren.

4. Hvorfor er Stüssy så populært?

Stüssy har blitt populær på grunn av sin unike kombinasjon av streetwear-estetikk, høy kvalitet og historie innen gatekulturen. Det tidløse designet og kvalitetsmaterialene har tiltrukket seg et bredt spekter av tilhengere.

I tillegg har Stüssy vært en pioner i skjæringspunktet mellom gatekultur og kunst, og har tiltrukket seg kunstnere og kreative personligheter. Samarbeidet med kjente kunstnere og designere har bidratt til å befeste merkets status som et populært og kulturelt varemerke.

Har du noen spørsmål? 

Du kan alltid kontakte oss via e-post hvis du har spørsmål, og vi vil svare på henvendelsen din så snart som mulig.